Плюсовете на ръчния линфодренажен масаж

Mon, July 15, 2024
Апаратният масаж осигурява бързи резултати, идеални за спортисти. Ръчният лимфодренажен масаж е негово продължение, с ритмични похвати за здрави лимфни възли. В SkinCleanic използваме класически методи за оптимални резултати. Пробвай и усети разликата!

Апаратен масаж - още ли посещаваш и си даваш времето и парите на вятъра?

Неговата полза е бързото получаване на резултат! Но както знаем, деподермата има тактилна полидермална памет, мекотъканната област например на Бедренни мускули, изтощително се мъчат.

LPG - е създаден за спортисти, защото те са на строг спортен двигателен надзор и режим, за да постигат резултати!

А Ръчния в случая Лимфодренажен масаж е продължение , на Апаратен масаж.

Мануалният Лимфодренажен масаж (Похватите са ритмични, изравнява се сърдечния пулс и ритмиката и преминава в тонизация), а на места се забавя, за да отдели лимфните възели( Те са като мартеници преплетени или застояли атрофирали даже понякога в нашето тяло).

Ние в SkinCleanic прилагаме правилния традиционен класически метод на профилактика и подръжка на лимфните възли, чрез фасциално и пигментно-сигментарно въздействие! Отзиви на нашите клиенти, смело и открито споделят , ама всеки ден и всеки път след МСД , както и по време и след масажа, че значително леко на места или из цялото тяло, усещат лекота на движението на кръстеца, могат да се наведат, растоварва се отделителна и вегетативна система, разликата между

Антицелулитна терапия и Лимфендренаж: скорост, плътност, ъгъл на обработка на зоните по тялото! Най-възрастния клиент ни е на 75 г, който е бивш Футболист ! А най-млад клиент: Момиче на 23 г. Така че, ако още се чудиш, какво да избереш между Апаратния или Лимфодренажен масаж, вече знаеш , как твоето тяло ще ти се отблагодари!

Ние в SkinCleanic знаем как твоето тяло и лице да се усмихне!

Лимфендренаж и на лице също така предлагаме в комбинация от любимите ни маски Esthemax, специално за наши клиенти на цена от 30/35 лв.

Процедури, от които кожата се нуждае след лятотоПроцедури, от които кожата се нуждае след лятото
Tue, September 17, 2024
След лятото вашата кожа има нужда от специални грижи! Възстановете нейното здраве с помощта на дълбока хидратация, пилинг и микротокова терапия. Посетете козметолог и подарете на кожата си младост и свежест!
Статии
Видове пигментацияВидове пигментация
Tue, September 17, 2024
Научете всичко за пигментацията: какво представлява, какви са основните ѝ причини и разновидности. Ще разгледаме как фактори като наследственост, хормонални промени, заболявания и въздействие на ултравиолетовите лъчи влияят образуването петна по кожата.
Статии
Грижа за кожата на лицето след слънчев загар / продукти за лятна грижаГрижа за кожата на лицето след слънчев загар / продукти за лятна грижа
Thu, September 12, 2024
В тази статия ще разгледаме как правилно грижите за кожата на лицето след слънчеви бани, кои продукти ще помогнат да запазите нейното здраве и красота, както и ще дадем полезни съвети за поддържане на свежестта и хидратацията на кожата в летните горещини.
Статии